Ο Ιατρός

Ο Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννης Πατσουλάς ασκεί την ειδικότητά του στον ιδιωτικό τομέα και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Εκτός από τον τίτλο ειδικότητας του Πλαστικού – Επανορθωτικού – Αισθητικού Χειρουργού ο Ιωάννης Πατσουλάς έχει λάβει πτυχίο Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής( 2003), Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Τραυματία (2003 & 2008) Παρασκευής επί Ζώντων Ιστών (2009), Μικροχειρουργικής (2009) και Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού (2011). Επίσης κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2002 -2003 διετέλεσε καθηγητής στην Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών Καρπενησίου.

Εκπαιδευθείς σε νοσηλευτικά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας όσο και της Μεγάλης Βρετανίας (Northern General Hospital – Sheffield) απέκτησε μακρά εμπειρία στις σύγχρονες τεχνικές της Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων με πολυάριθμες εργασίες και το 2011 βραβεύτηκε ως μέλος μιας συνεργαζόμενης ομάδας για την κλινική της εργασία.

Το 2014 επιλέχθηκε ως κριτής (reviewer) σ’ ένα από τα πλέον αξιόπιστα περιοδικά της ειδικότητάς του (Aesthetic Plastic Surgery) ως επιστέγασμα της διαρκούς και σημαντικής ενασχόλησής του με την Πλαστική Χειρουργική.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram