Ο Ιατρός

Ο Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννης Πατσουλάς ασκεί την ειδικότητά του στον ιδιωτικό τομέα και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Εκτός από τον τίτλο ειδικότητας του Πλαστικού – Επανορθωτικού – Αισθητικού Χειρουργού ο γιατρός έχει λάβει πτυχίο Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής (2003), Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Τραυματία (2003 & 2008) Παρασκευής επί Ζώντων Ιστών (2009), Μικροχειρουργικής (2009) και Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού (2011).

Εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Γ. Γεννηματάς¨, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ¨Θριάσιο¨ και στο ¨Λάτσειο¨ Κέντρο Εγκαυμάτων από όπου αποκόμισε τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση επειγόντων χειρουργικών περιστατικών, Απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής και ιδιαίτερη εμπειρία στην διαχείριση εγκαυματιών.

Μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Northern General Hospital – Sheffield όπου εκεί εμπλούτισε τις γνώσεις και την εμπειρία του στις πλέον σύγχρονες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων με πολυάριθμες εργασίες και το 2011 βραβεύτηκε ως μέλος μιας συνεργαζόμενης ομάδας για την κλινική της εργασία. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης ο γιατρός συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων κάθε χρόνο.

Ως επιστέγασμα της διαρκούς και σημαντικής ενασχόλησής του με την Πλαστική Χειρουργική, το 2014 επιλέχθηκε ως κριτής (reviewer) σ’ ένα από τα πλέον αξιόπιστα περιοδικά της ειδικότητάς του (Aesthetic Plastic Surgery).

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram