Μεσοθεραπεία – Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική και όχι μια θεραπεία. Ονομάζεται μεσοθεραπεία μιας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται εγχύονται στο μεσόδερμα, δηλαδή στον ιστό ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα αλλά και στο υποδόριο λίπος.

Πώς γίνεται, τι υλικά χρησιμοποιούμε;

Η μεσοθεραπεία γίνεται στο ιατρείο εντός 30-40 λεπτών, ενώ πρώτα έχει εφαρμοστεί κρέμα τοπικής αναισθησίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε άτομο. Συνήθως υαλουρονικό οξύ πλαισιωμένο με παράγοντες που χαρίζουν λάμψη και σφριγηλότητα.

Το Dermapen, είναι η συσκευή που μας δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε στο δέρμα το υλικό εύκολα και σε συγκεκριμένο βάθος.

Τι είναι η μεσοθεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες;

Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος με εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορεί να γίνει με ευκολία στο ιατρείο.

Μικρή ποσότητα αίματος (περίπου 10ml) λαμβάνετε από τον/την ασθενή φυγοκεντρείται και το αίμα διαχωρίζεται στα κυριότερα συστατικά του, από τα οποία παίρνουμε το πλάσμα, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται και τα αιμοπετάλια. Στο ενέσιμο μείγμα προστίθενται αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες  που  ενεργοποιούν τα αιμοπετάλια για μεγαλύτερη διάρκεια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το μείγμα αυτό ενίεται, ενδοδερμικά στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια και όλο το σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρειάζονται 2-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων και μετά μια επανάληψη σε περίπου 6 μήνες για διατήρηση του αποτελέσματος, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες σας. Κάθε συνεδρία  διαρκεί περίπου μισή ώρα, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής. Μπορεί να συνδυαστεί με DermaPen-microneedling, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής εφαρμογής.

Ποια τα οφέλη της μεσοθεραπείας;

Η μεσοθεραπεία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα του προσώπου.

Σβήνει τα σημάδια του χρόνου, χαρίζοντας μια πιο νεανική εμφάνιση.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram