Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μη θειώδες βιοπολυμερές σύμπλεγμα σακχάρου της οικογένειας της γλυκοζαμινογλυκάνης.

Στην αισθητική ιατρική αποτελεί τη θεραπεία αιχμής για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου στο πρόσωπο (ζυγωματικά), αύξηση του όγκου και τονισμό του περιγράμματος των χειλιών, καθώς και για την αποκατάσταση (γέμισμα) των βαθιών ρυτίδων.

Πώς ενεργεί το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συνθετικά παραγόμενο στο εργαστήριο υλικό.

Είναι ένα προσωρινό εμφύτευμα καθώς είναι βιοδιασπώμενο, αλλά ιδιαίτερα προσφιλές μιας και προάγει την παραγωγή νέων κυττάρων και κολλαγόνου, χαρίζοντας στο δέρμα ελαστικότητα και ενυδάτωση.

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως ασφαλής και μην ξεχνάμε πως πολλά καλλυντικά αλλά και συμπληρώματα διατροφής βασίζονται σ’ αυτό, ενώ χρησιμοποιείται και από άλλες ιατρικές ειδικότητες όπως η Οφθαλμολογία και η Ορθοπεδική.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Είναι εύκολα ανεκτή, ενώ μια μικρή ερυθρότητα η οποία μπορεί να εμφανιστεί αμέσως μετά, δεν αποτελεί εμπόδιο στις κοινωνικές δραστηριότητες του ατόμου.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 9-12 μήνες και είναι άμεσα ορατό και αρμονικά φυσιολογικό εφόσον γίνει από εξειδικευμένο ιατρό.

Για μια ολιστική προσέγγιση των αναγκών του προσώπου μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως ΒΟΤΟΧ, μεσοθεραπεία, thread lift.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram