Λιποέγχυση

Η λιποέγχυση αποτελεί μια διαδικασία λιπομεταφοράς δηλαδή συγκομιδής λίπους από μια περιοχή του σώματος και εναπόθεσής του σε μια άλλη περιοχή.

Στο πρόσωπο με τη διαδικασία αυτή επιτυγχάνουμε ισχυρή νεοκολλαγένεση και αύξηση του όγκου στα επιλεγμένα σημεία.

Πώς γίνεται η λιπομεταφορά;

Η συγκομιδή του λίπους γίνεται από συγκεκριμένα σημεία του σώματος και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα λήψης. Πολύ αδρά αναφέρω πως προετοιμάζεται κατάλληλα η περιοχή με τη διάχυση μίγματος αναισθητικού υγρού και λήψη του λίπους με ειδική αντλία/κάνουλα.

Κατόπιν το λίπος υποβάλλεται σε μια διαδικασία ούτως ώστε να ετοιμαστεί για την έγχυση στην περιοχή που επιθυμούμε. Η έγχυση γίνεται με άλλη ειδική κάνουλα.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα τοπικής αναισθησίας ακόμα και μέθης ή γενικής νάρκωσης σε συνεννόηση με τον υποψήφιο και έτσι η διαδικασία είναι καλώς ανεκτή.

Πώς θα είναι το πρόσωπό μου μετά;

Μετά το τέλος της θεραπείας θα υπάρχει οίδημα στην περιοχή της εφαρμογής το οποίο διαρκεί περίπου 10 ημέρες. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό μιας και το πρόσωπο αποκτά και πάλι τη χαμένη σφριγηλότητα και τον χαμένο όγκο του.

Πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται εφόσον χρειάζεται. Λαμβάνοντας ένα λεπτομερές ιστορικό και συνυπολογίζοντας τις επιθυμίες του/της υποψηφίου αλλά πάνω από όλα τις ρεαλιστικές ανάγκες του προσώπου σας οδηγούμαστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζεται αλλού εκτός από το πρόσωπο;

Η λιπομεταφορά σαφώς και μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλα σημεία του σώματος με την ίδια διαδικασία.

Μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα των αδύνατων γερασμένων χεριών, να αποκαταστήσουμε ουλές όπου έχουμε απώλεια υποκείμενου ιστού και να αλλάξουμε το περίγραμμα κάποιων σημείων του σώματος.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram