Αυξητική Στήθους

Info's

Subfascial τεχνική για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Μικρή διάρκεια επέμβασης 1 – 2 ώρες

Αμελητέο επίπεδο πόνου

Επανένταξη σε κοινωνικές δραστηριότητες σε 3- 4 ημέρες

Σίγουρα, από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής είναι η αυξητική μαστών.

Γυναίκες οι οποίες έχουν μικρό, υποπλαστικό στήθος, γυναίκες με εμφανή ασυμμετρία στήθους, γυναίκες οι οποίες απώλεσαν τον όγκο του στήθους τους μετά από εγκυμοσύνη ή αδυνάτισμα μπορούν με την αυξητική στήθους να τονώσουν τη θηλυκότητα αλλά και την αυτοπεποίθησή τους.

Πώς γίνεται η αυξητική στήθους;

Με τα πασίγνωστα ενθέματα σιλικόνης. Εκτός από τη διαφορετική θέση τοποθέτησης του ενθέματος υπάρχουν και διαφορετικές οδοί πρόσβασης για την επίτευξη του στόχου μας. Τα ενθέματα μπορεί να τοποθετηθούν κάτω από τον μαστικό αδένα (subglandular), κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ (submuscular) ή υποπεριτονιακά (subfascial).

Η πρόσβασή μας, δηλαδή οι τομές που θα μας επιτρέψουν να τοποθετήσουμε τα ενθέματα σιλικόνης, μπορεί να γίνουν στη μασχάλη, στη θηλή ή στην υπομάστιο πτυχή.

Λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη δική μας εμπειρία αλλά και τη διεθνή πρακτική επιλέγουμε να τοποθετήσουμε τα ενθέματα σιλικόνης (subfascial) υποπεριτονιακά. Με αυτή τη μέθοδο πετυχαίνουμε αποτελέσματα απολύτως φυσικά με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Θα έχω σημάδια;

Οι τομές οι οποίες θα υπάρχουν μετά την επέμβαση, ακολουθώντας μια φυσιολογική διαδικασία επούλωσης, γίνονται ανεπαίσθητες σαν λεπτές γραμμές σε διάστημα 6 – 12 μηνών. Βέβαια, μπορούμε να βοηθήσουμε με διάφορα μέσα βελτιώνοντας την ποιότητα των ουλών.

Τι πρέπει να κάνω μετά την επέμβαση;

Το σημαντικό είναι να κατανοήσετε τι γίνεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αυτό σημαίνει πως η επιστημονική μας ομάδα πασχίζει για την ομαλή διεγχειρητική σας πορεία, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στην ανάρρωσή σας μετά το χειρουργείο.

Σε άψογη συνεργασία με τον αναισθησιολόγο επιτυγχάνουμε την ελάχιστη καταπόνησή σας στο χειρουργείο και μια ομαλή μετεγχειρητική πορεία που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στους οικείους σας αυθημερόν.

Προηγουμένως θα λάβετε τις κατάλληλες μετεγχειρητικές οδηγίες, όσον αφορά τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας σε περίπου μια εβδομάδα μετά την επέμβαση.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές;

Όταν ο γιατρός σας θα σας μιλήσει για τις πιθανές επιπλοκές της επέμβασης που θα πραγματοποιήσετε επιδιώκει την πληρέστατη ενημέρωσή σας και όχι να σας πανικοβάλλει.

Πάντα στο ιατρείο μου προσπαθώ να διαφωτίσω τους ασθενείς μου με τον απλούστερο αλλά και λεπτομερέστερο τρόπο για όλες τις πιθανές επιπλοκές.

Η αυξητική μαστών είναι μια επέμβαση η οποία συνήθως δεν μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αδρά μπορώ να σας αναφέρω πως το ποσοστό επιπλοκών είναι πολύ χαμηλό και κυμαίνεται μεταξύ 1% – 5%.

Πόσο είναι το κόστος της επέμβασης;

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει κάθε περιστατικό και την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική των ιδιωτικών κλινικών και των εταιρειών εμπορίας των ενθεμάτων σιλικόνης. Σε κάθε περίπτωση το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης δεν θα σας αποτρέψει να μας εμπιστευθείτε.

Περιστατικά

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
Άριστη
Με βάση 35 κριτικές
effie varvatsoulaki
effie varvatsoulaki
13/04/2024
Πρίν ένα μήνα έκανα καθαρισμό και θεραπεία ενυδάτωσης με την εξαιρετική αισθητικό Εύη Καρβούνη στο ιατρείο!του Κου Ι.Πατσούλα.Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Konstantina Kotsia
Konstantina Kotsia
28/02/2024
Εξαιρετική αντιμετώπιση, εξατομικευμένη, με τον κύριο Πατσουλά πλήρως ενημερωμένο και ακριβή στις συστάσεις του. Η συνάδελφος του, κυρία Καρβούνη, προσεκτική στις λεπτομέρειες, δημιουργεί ένα άψογο κλίμα.
Ελισαβετ Κοκκολη
Ελισαβετ Κοκκολη
19/06/2023
Πολύ καθαρός χώρος! Όλα είναι προσεγμένα, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία κιόλας! Η κυρία Ευη είναι εξαιρετική!
Αγγελική Δούβαλη
Αγγελική Δούβαλη
16/06/2023
Επισκέφτηκα τον κ Πατσουλά για αποτρίχωση. Η εφαρμογή έγινε σε μπικίνι, μασχάλες και άνω χείλος. Από την πρώτη συνέδρια είχα απίστευτα αποτελέσματα. Το ίδιο και για την έφηβη κόρη μου η οποία έμεινε εξαιρετικά ενθουσιασμενη μιας και η κ Καρβουνη ήταν ιδιαίτερη υποστηρικτή και υπομονετική μαζί της!!! Update: Μετά από 3 συνεδρίες περιοχή όπως άνω χείλος και μασχάλες σχεδόν 100% καθαρές. Μπικίνι με πολλά πολλά κενά....πραγματικά αποτελεσματικό και γρήγορο!!!
Sophia Sardouk
Sophia Sardouk
09/06/2023
This is my first time ever doing laser hair removal and the procedure went super smoothly where both Evi and Dr. Ioannis made me feel safe, welcomed and most importantly comfortable! After only 5 sessions, I have the change in hair growth - A HUGE CHANGE! Less hair, thinner hair… Evi is a sweet and a kind professional, she is smart and knows what she’s doing! She has perfect skills to make you feel comfortable and heard. The tools used are always clean, sanitized, and ready! No time to waste. Her & Dr. Ioannis’ advises are always the best regarding skin and beauty in general😍 The clinic is very clean, neat, organized and smells so good which I find very soothing. Continuing my journey with this clinic and with these professionals, I finally feel safe and trust is granted. Keep it up⭐️🌟🌟🌟🌟⭐️
maria “Maria” k
maria “Maria” k
20/05/2023
Πολύ προσιτός ο κ. Πατσουλάς και ευγενέστατη η κ. Καρβούνη, επεξηγηματική σε κάθε βήμα. Άκρως ευχαριστημένη με το laser και το ενδιαφέρον που έχουν για το αποτέλεσμα! Τους συστήνω ανεπιφύλαχτα!
romi to
romi to
31/03/2023
Εξαιρετικά αποτελεσματικό το λέιζερ από τις πρώτες μόλις συνεδρίες. Το προσωπικό πολύ ευχάριστο και συνεργάσιμο. Το αίσθημα ασφαλείας κυριαρχεί στο ιατρείο κατά την διάρκεια των συνεδριών . Συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αλίκη Μαρτίνη
Αλίκη Μαρτίνη
17/03/2023
Ξεκίνησα για πρώτη φορά αποτρίχωση λέιζερ στο ιατρείο του Κ. Πατσουλά, και από την πρώτη κι ολας συνεδρία τα αποτελέσματα ήταν ιδιαιτέρως αισθητά! Οι περισσότερες τρίχες είχαν εξαφανιστεί και στην δεύτερη συνεδρία ο πόνος είχε περιοριστεί στο ελάχιστο. Η κ. Καρβούνη είναι πολύ βοηθητική και εξηγεί όλη την διαδικασία. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Viktoria Sevastaki
Viktoria Sevastaki
10/01/2023
Πήγα για λέιζερ αποτρίχωση και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη! Εξαιρετικό αποτέλεσμα και γρήγορα! Καθαρός χώρος, σύγχρονος εξοπλισμός και ευγενέστατη η Εύη!
Natalia Tsamtsouri
Natalia Tsamtsouri
12/12/2022
Πολύ προσεγμένο και καθαρό ιατρείο. Ο κύριος πατσουλάς εξαιρετικός άνθρωπος με χιούμορ και πολύ καλή διάθεση. Όσο για την κυρία Καρβούνη που ασχολείται με το λέιζερ, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και ενδιαφέρεται πολύ για το τελικό αποτέλεσμα.

Γνωρίστε τον Ιατρό Ιωάννη Πατσουλά

Ιωάννης Πατσουλάς

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννης Πατσουλάς ασκεί την ειδικότητά του στον ιδιωτικό τομέα και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Εκτός από τον τίτλο ειδικότητας του Πλαστικού – Επανορθωτικού – Αισθητικού Χειρουργού ο γιατρός έχει λάβει πτυχίο Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής (2003), Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Τραυματία (2003 & 2008) Παρασκευής επί Ζώντων Ιστών (2009), Μικροχειρουργικής (2009) και Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού (2011).

Εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Γ. Γεννηματάς¨, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ¨Θριάσιο¨ και στο ¨Λάτσειο¨ Κέντρο Εγκαυμάτων.

Μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Northern General Hospital – Sheffield όπου εκεί εμπλούτισε τις γνώσεις και την εμπειρία του στις πλέον σύγχρονες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram