Αυξητική Στήθους

Σίγουρα, από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής είναι η αυξητική μαστών.

Γυναίκες οι οποίες έχουν μικρό, υποπλαστικό στήθος, γυναίκες με εμφανή ασυμμετρία στήθους, γυναίκες οι οποίες απώλεσαν τον όγκο του στήθους τους μετά από εγκυμοσύνη ή αδυνάτισμα μπορούν με την αυξητική στήθους να τονώσουν τη θηλυκότητα αλλά και την αυτοπεποίθησή τους.

Πώς γίνεται η αυξητική στήθους;

Με τα πασίγνωστα ενθέματα σιλικόνης. Εκτός από τη διαφορετική θέση τοποθέτησης του ενθέματος υπάρχουν και διαφορετικές οδοί πρόσβασης για την επίτευξη του στόχου μας. Τα ενθέματα μπορεί να τοποθετηθούν κάτω από τον μαστικό αδένα (subglandular), κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ (submuscular) ή υποπεριτονιακά (subfascial).

Η πρόσβασή μας, δηλαδή οι τομές που θα μας επιτρέψουν να τοποθετήσουμε τα ενθέματα σιλικόνης, μπορεί να γίνουν στη μασχάλη, στη θηλή ή στην υπομάστιο πτυχή.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά αλλά και τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας από κοινού θα καταλήξουμε στη μέθοδο που θα σας χαρίσει ένα στήθος με απόλυτα φυσική όψη.

Θα έχω σημάδια;

Οι τομές οι οποίες θα υπάρχουν μετά την επέμβαση, ακολουθώντας μια φυσιολογική διαδικασία επούλωσης, γίνονται ανεπαίσθητες σαν λεπτές γραμμές σε διάστημα 6 – 12 μηνών. Βέβαια, μπορούμε να βοηθήσουμε με διάφορα μέσα βελτιώνοντας την ποιότητα των ουλών.

Τι πρέπει να κάνω μετά την επέμβαση;

Το σημαντικό είναι να κατανοήσετε τι γίνεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αυτό σημαίνει πως η επιστημονική μας ομάδα πασχίζει για την ομαλή διεγχειρητική σας πορεία, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στην ανάρρωσή σας μετά το χειρουργείο.

Σε άψογη συνεργασία με τον αναισθησιολόγο επιτυγχάνουμε την ελάχιστη καταπόνησή σας στο χειρουργείο και μια ομαλή μετεγχειρητική πορεία που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στους οικείους σας αυθημερόν.

Προηγουμένως θα λάβετε τις κατάλληλες μετεγχειρητικές οδηγίες, όσον αφορά τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας σε περίπου μια εβδομάδα μετά την επέμβαση.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές;

Όταν ο γιατρός σας θα σας μιλήσει για τις πιθανές επιπλοκές της επέμβασης που θα πραγματοποιήσετε επιδιώκει την πληρέστατη ενημέρωσή σας και όχι να σας πανικοβάλλει.

Πάντα στο ιατρείο μου προσπαθώ να διαφωτίσω τους ασθενείς μου με τον απλούστερο αλλά και λεπτομερέστερο τρόπο για όλες τις πιθανές επιπλοκές.

Η αυξητική μαστών είναι μια επέμβαση η οποία συνήθως δεν μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αδρά μπορώ να σας αναφέρω πως το ποσοστό επιπλοκών είναι πολύ χαμηλό και κυμαίνεται μεταξύ 1% – 5%.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram