Κοιλιοπλαστική

Info's

Ανώδυνη τεχνική

Διάρκεια έως 3 ώρες

Mini κοιλιοπλαστική

+ Λιποαναρρόφηση

Η κοιλιοπλαστική είναι μια από τις μείζονες επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής με αντικειμενικό στόχο την επαναδιαμόρφωση της κοιλιάς. Η αφαίρεση περιττού λίπους και δέρματος από την περιοχή της κοιλιάς, καθώς και η σύσφιξη των κοιλιακών μυών θα βελτιώσουν δραματικά την εικόνα όλου του σώματος.

Σε ποιον τύπο σώματος απευθύνεται η κοιλιοπλαστική;

Θα πρέπει να καταστεί σαφές πως η κοιλιοπλαστική δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά είναι μια επέμβαση αναδιαμόρφωσης της μορφής και του σχήματος του σώματος.

Υποψήφιοι είναι άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος του κοιλιακού τοιχώματος και τη χαλάρωση του δέρματος (δερματοχάλαση).

Ασθενείς οι οποίοι είχαν μαζική απώλεια βάρους (δίαιτα ή βαριατρική χειρουργική) και παραμένουν σταθεροί στο επιθυμητό βάρος, με την κοιλιοπλαστική θα μπορέσουν να αποκτήσουν το επιθυμητό σχήμα κοιλιακού τοιχώματος.

Υποψήφιες για επέμβαση κοιλιοπλαστικής είναι και γυναίκες οι οποίες έχουν τεκνοποιήσει και παρουσιάζουν χαλαρό κοιλιακό τοίχωμα και χαλάρωση του δέρματος της περιοχής ως αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης.

Η κοιλιοπλαστική δύναται να αποτελέσει μέρος μιας συνδυαστικής αναδιαμόρφωσης του σώματος.

Μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση, lift μηρών, lift γλουτών και επεμβάσεις στήθους.

Συνήθως προτείνω το συνδυασμό κοιλιοπλαστικής με λιποαναρρόφηση. Η επιλογή αυτή μας δίνει ένα αποτέλεσμα πιο αρμονικό και αισθητικά αρτιότερο.

Προεγχειρητική προετοιμασία

Επειδή θεωρώ πως οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση αλλάζει πραγματικά τη ζωή μας, επιδιώκω περισσότερες από μια συναντήσεις με τον/την υποψήφιο προς χειρουργείο, πράγμα το οποίο βοηθά τόσο εμένα όσο και τους ασθενείς να αποσαφηνίσουμε κάθε λεπτομέρεια της επέμβασης.

Παραμονή στην κλινική

Μετά το πέρας της χειρουργικής επέμβασης συστήνω παραμονή στην κλινική για ένα βράδυ.

Με το εξιτήριό σας από την κλινική την επομένη του χειρουργείου θα λάβετε μετεγχειρητικές οδηγίες και τη φαρμακευτική αγωγή την οποία πρέπει να ακολουθήσετε.

Μετεγχειρητική πορεία

Η μετεγχειρητική πορεία συνήθως δεν μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Το μετεγχειρητικό άλγος είναι εύκολα διαχειρήσιμο με ήπια παυσίπονα που λαμβάνονται από το στόμα.

Απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού κορσέ για χρονικό διάστημα περίπου 4 εβδομάδων.

Η ανάκτηση των δραστηριοτήτων σας θα γίνεται σταδιακά, ενώ η επιμέλεια της ουλής αποτελεί προτεραιότητά μου μετεγχειρητικά ούτως ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι το τελειότερο δυνατό.

Πιθανές επιπλοκές

Οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση δυνητκά μπορεί να μας δώσει κάποιες επιπλοκές.

Στις προεγχειρητικές μας συναντήσεις θα αναλύσουμε οποιαδήποτε πιθανή επιπλοκή αν και τα ποσοστά εμφάνισής τους είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Κόστος κοιλιοπλαστικής

Το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασης το οποίο θα γίνει. Μικρή (mini) κοιλιοπλαστική, μεγάλη κοιλιοπλαστική, συνδυασμός με άλλες επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση;

 Σε κάθε περίπτωση το κόστος δεν θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα να μας εμπιστευθείτε.

Άριστη
Με βάση 35 κριτικές
effie varvatsoulaki
effie varvatsoulaki
13/04/2024
Πρίν ένα μήνα έκανα καθαρισμό και θεραπεία ενυδάτωσης με την εξαιρετική αισθητικό Εύη Καρβούνη στο ιατρείο!του Κου Ι.Πατσούλα.Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Konstantina Kotsia
Konstantina Kotsia
28/02/2024
Εξαιρετική αντιμετώπιση, εξατομικευμένη, με τον κύριο Πατσουλά πλήρως ενημερωμένο και ακριβή στις συστάσεις του. Η συνάδελφος του, κυρία Καρβούνη, προσεκτική στις λεπτομέρειες, δημιουργεί ένα άψογο κλίμα.
Ελισαβετ Κοκκολη
Ελισαβετ Κοκκολη
19/06/2023
Πολύ καθαρός χώρος! Όλα είναι προσεγμένα, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία κιόλας! Η κυρία Ευη είναι εξαιρετική!
Αγγελική Δούβαλη
Αγγελική Δούβαλη
16/06/2023
Επισκέφτηκα τον κ Πατσουλά για αποτρίχωση. Η εφαρμογή έγινε σε μπικίνι, μασχάλες και άνω χείλος. Από την πρώτη συνέδρια είχα απίστευτα αποτελέσματα. Το ίδιο και για την έφηβη κόρη μου η οποία έμεινε εξαιρετικά ενθουσιασμενη μιας και η κ Καρβουνη ήταν ιδιαίτερη υποστηρικτή και υπομονετική μαζί της!!! Update: Μετά από 3 συνεδρίες περιοχή όπως άνω χείλος και μασχάλες σχεδόν 100% καθαρές. Μπικίνι με πολλά πολλά κενά....πραγματικά αποτελεσματικό και γρήγορο!!!
Sophia Sardouk
Sophia Sardouk
09/06/2023
This is my first time ever doing laser hair removal and the procedure went super smoothly where both Evi and Dr. Ioannis made me feel safe, welcomed and most importantly comfortable! After only 5 sessions, I have the change in hair growth - A HUGE CHANGE! Less hair, thinner hair… Evi is a sweet and a kind professional, she is smart and knows what she’s doing! She has perfect skills to make you feel comfortable and heard. The tools used are always clean, sanitized, and ready! No time to waste. Her & Dr. Ioannis’ advises are always the best regarding skin and beauty in general😍 The clinic is very clean, neat, organized and smells so good which I find very soothing. Continuing my journey with this clinic and with these professionals, I finally feel safe and trust is granted. Keep it up⭐️🌟🌟🌟🌟⭐️
maria “Maria” k
maria “Maria” k
20/05/2023
Πολύ προσιτός ο κ. Πατσουλάς και ευγενέστατη η κ. Καρβούνη, επεξηγηματική σε κάθε βήμα. Άκρως ευχαριστημένη με το laser και το ενδιαφέρον που έχουν για το αποτέλεσμα! Τους συστήνω ανεπιφύλαχτα!
romi to
romi to
31/03/2023
Εξαιρετικά αποτελεσματικό το λέιζερ από τις πρώτες μόλις συνεδρίες. Το προσωπικό πολύ ευχάριστο και συνεργάσιμο. Το αίσθημα ασφαλείας κυριαρχεί στο ιατρείο κατά την διάρκεια των συνεδριών . Συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αλίκη Μαρτίνη
Αλίκη Μαρτίνη
17/03/2023
Ξεκίνησα για πρώτη φορά αποτρίχωση λέιζερ στο ιατρείο του Κ. Πατσουλά, και από την πρώτη κι ολας συνεδρία τα αποτελέσματα ήταν ιδιαιτέρως αισθητά! Οι περισσότερες τρίχες είχαν εξαφανιστεί και στην δεύτερη συνεδρία ο πόνος είχε περιοριστεί στο ελάχιστο. Η κ. Καρβούνη είναι πολύ βοηθητική και εξηγεί όλη την διαδικασία. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Viktoria Sevastaki
Viktoria Sevastaki
10/01/2023
Πήγα για λέιζερ αποτρίχωση και έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη! Εξαιρετικό αποτέλεσμα και γρήγορα! Καθαρός χώρος, σύγχρονος εξοπλισμός και ευγενέστατη η Εύη!
Natalia Tsamtsouri
Natalia Tsamtsouri
12/12/2022
Πολύ προσεγμένο και καθαρό ιατρείο. Ο κύριος πατσουλάς εξαιρετικός άνθρωπος με χιούμορ και πολύ καλή διάθεση. Όσο για την κυρία Καρβούνη που ασχολείται με το λέιζερ, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και ενδιαφέρεται πολύ για το τελικό αποτέλεσμα.

Γνωρίστε τον Ιατρό Ιωάννη Πατσουλά

Ιωάννης Πατσουλάς

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννης Πατσουλάς ασκεί την ειδικότητά του στον ιδιωτικό τομέα και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Εκτός από τον τίτλο ειδικότητας του Πλαστικού – Επανορθωτικού – Αισθητικού Χειρουργού ο γιατρός έχει λάβει πτυχίο Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής (2003), Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Τραυματία (2003 & 2008) Παρασκευής επί Ζώντων Ιστών (2009), Μικροχειρουργικής (2009) και Χειρουργικής Ανατομικής Χεριού (2011).

Εργάστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Γ. Γεννηματάς¨, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας ¨Θριάσιο¨ και στο ¨Λάτσειο¨ Κέντρο Εγκαυμάτων.

Μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Northern General Hospital – Sheffield όπου εκεί εμπλούτισε τις γνώσεις και την εμπειρία του στις πλέον σύγχρονες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram