Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση εκείνη που θα βάλει τέλος τόσο σε αισθητικά, όσο και σε λειτουργικά προβλήματα της μύτης.

Προεγχειρητική εκτίμηση

Πάντα λαμβάνεται πλήρες ιστορικό από τον ασθενή και εκτός από την εξωτερική επισκόπηση προβαίνουμε και σε ρινοσκόπηση, ελέγχοντας το εσωτερικό της μύτης.

Μαζί θα φτιάξουμε το ατομικό σας φύλλο ιστορικού – εκτίμησης, σημειώνοντας εκεί τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που θα σας προτείνω. Πάντα επιλέγω την ασφαλέστερη τεχνική για τον ασθενή μου, αναλόγως με το πρόβλημα.

Λειτουργική ρινοπλαστική

Βάσει του βαθμού ρινικής δυσχέρειας δηλαδή του βαθμού δυσκολίας ρινικής αναπνοής θα διορθώσουμε το διάφραγμα και τις κόγχες, επιτυγχάνοντας έτσι τη λειτουργική αποκατάσταση της μύτης (λειτουργική ρινοπλαστική) επιλέγοντας μία από τις δύο βασικές μεθόδους ρινοπλαστικής ανοιχτής ή κλειστής.

Τεχνικές ρινοπλαστικής

Η ανοικτή ρινοπλαστική μας δίνει τη δυνατότητα άμεσης και πλήρους οπτικής του σκελετού της μύτης και διόρθωση μείζονων προβλημάτων με τη χρήση εσωτερικών ραμμάτων ή και μοσχευμάτων.

Η κλειστή ρινοπλαστική δεν μας δίνει το πλεονέκτημα της πλήρους οπτικής της μύτης γι’αυτό την επιλέγουμε όταν θέλουμε να αφαιρέσουμε μόνο τον ήβο (καμπούρα) και να διορθώσουμε το ακρορίνιο.

Μετεγχειρητικός πόνος

Αν και πολλά θα έχετε διαβάσει για τον μετεγχειρητικό πόνο, συνηγορώ με την άποψη πως η ρινοπλαστική δεν πονά. Είναι από τις επεμβάσεις με τον μικρότερο μετεγχειρητικό πόνο.

Μετεγχειρητική εικόνα και αποτέλεσμα

Η άμεση μετεγχειρητική εικόνα εξαρτάται από το είδος της επέμβασης.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται μελανιές, εκχυμώσεις και οίδημα που υποχωρούν εντός 15 ημερών, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα απαιτείται χρονικό διάστημα 6 έως 12 μηνών.

evden eve nakliyat istanbul
Copyright @2021 Ioannis Patsoulas - Created by
Facebook
Instagram