Μέσα από την εμπειρία ετών, αλλά και με οδηγό τις τελευταίες εξελίξεις της Πλαστικής Χειρουργικής έχει παγιωθεί η άποψη πως ο συνδυασμός ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών στο πρόσωπο οδηγεί σε μια έκρηξη ανανέωσης και φρεσκάδας!

Στο ιατρείο μας έχουμε οργανώσει τις θεραπείες προσώπου με ένα σύστημα πολλαπλών μεταβλητών, ώστε ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου να γίνεται η ανάλογη επιλογή και προσαρμογή.

Ξεκινώντας, εφόσον είναι αναγκαίο, από έναν ιατρικό καθαρισμό προσώπου τριών φάσεων δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για τη θεραπεία που θα κριθεί ιδανική για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεικτικά μπορεί να ακολουθήσει εφαρμογή νημάτων κολαγονογέννεσης σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία αυξητικών παραγόντων και υαλουρονικού οξέος.

Η θεραπεία που θα επιλεγεί θα ολοκληρωθεί με την αντιμετώπιση επιμέρους προβλημάτων όπως είναι η απώλεια όγκου στα ζυγωματικά, η ρυτίδωση στο μέτωπο, οι λεπτές ρυτίδες στην περιοχή του άνω χείλους ή τα προβλήματα στην περιοχή του λαιμού, επιλέγοντας πάντα την εξειδικευμένη εκείνη θεραπεία που θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα εντυπωσιακά ενώ ο συνδυασμός των θεραπειών λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής και το τελικό όφελος είναι η παρατεταμένη εικόνα ανανέωσης του προσώπου. Επίσης το μακράς διαρκείας αποτέλεσμα συνεπάγεται εξοικονόμηση χρημάτων μιας και αποφεύγονται οι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Ένα υγιές, λαμπερό, απαλλαγμένο από προβλήματα πρόσωπο δεν απαιτεί υπερβολική δαπάνη χρόνου ή χρημάτων. Απαιτεί σωστή επιλογή θεραπειών από επαγγελματίες που θα προσεγγίσουν τον ενδιαφερόμενο με τη δέουσα προσοχή.