Αν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, πραγματικά μέσα σε λίγες ώρες, τότε στις παρακάτω γραμμές θα καταλάβετε πώς είναι εφικτό!

Γυναίκες και άνδρες μπορούν μέσα σε λίγες ώρες να απαλλαγούν από  την εικόνα της χαλάρωσης με το συνδυασμό mini λιποαναρρόφησης και mini κοιλιοπλαστικής. Διενεργώντας mini λιποαναρρόφηση και mini κοιλιοπλαστική επιτυγχάνουμε την αφαίρεση του τοπικού πάχους και της όποιας περίσσειας δέρματος, αναδεικνύοντας μια επίπεδη κοιλιά χωρίς προβλήματα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και εντυπωσιακά. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας!

Πριν την επέμβαση συγκεκριμενοποιείται ο στόχος, αναλύεται η τεχνική που θα ακολουθήσουμε και με απόλυτη ειλικρίνεια αποσαφηνίζονται όλες οι πτυχές της επέμβασης.

Είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να γίνει με μέθη και τοπική αναισθησία, μειώνοντας αισθητά το χρόνο ανάνηψης.

Εκτός από τις προεγχειρητικές οδηγίες και τις οδηγίες που θα λάβετε άμεσα μετεγχειρητικά, ένας ειδικός διατροφολόγος και γυμναστής μπορούν επίσης να σας καθοδηγήσουν προσωπικά και εξατομικευμένα, αν το επιθυμείτε,  δίνοντάς σας οδηγίες που αφορούν στην άσκηση και τη διατροφή.

Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του σύγχρονου ανθρώπου, καταβάλλω κάθε προσπάθεια και, με την ηπιότερη παρέμβαση, στοχεύω στο μέγιστο αποτέλεσμα. Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και ο συνδυασμός mini λιποαναρρόφησης και mini κοιλιοπλαστικής που πραγματικά χαρίζει επίπεδη κοιλιά μέσα σε λίγες μόνο ώρες!