Στο πρόσωπό μας αντικατοπτρίζεται όχι μόνο η γοητεία μας αλλά και η ψυχική μας διάθεση. Γι’ αυτό στο ιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εικόνα του προσώπου και στο πώς αυτή η εικόνα θα είναι προστατευμένη από τη φθορά του χρόνου και τις περιβαλλοντικές συνθήκες όσο το δυνατόν καλύτερα.

Με την υποστήριξη εξειδικευμένης αισθητικού έχουμε αναπτύξει τέσσερις αναλογικές θεραπείες προσώπου. Αφορούν θεραπείες υψηλής αποτελεσματικότητας, σε αναλογικότητα με τις κλιματολογικές συνθήκες και τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Total Rejuvanation

Αποτελεί μια θεμελιώδη θεραπεία περιποίησης του προσώπου, μιας και απομακρύνει τις προσμίξεις από την επιδερμίδα, ενώ διατηρείται η φυσική υγρασία του προσώπου. Χρησιμοποιώντας ειδικές ενζυμικές μάσκες και έλαια, το δέρμα του προσώπου «κλειδώνει» τα θρεπτικά συστατικά, αναστέλλεται η διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και το δέρμα αποκτά ιδιαίτερο νεανικό τόνο και λάμψη!

Level 2

Η Level 2 είναι μία απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία,  που εφαρμόζεται στοχευμένα μετά από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία προσώπου, για την εντατική αντιμετώπιση επιμέρους προβλημάτων. Μ’ αυτήν αντιμετωπίζονται λεπτές ρυτίδες, κηλίδες και χαλάρωση, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπείας, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε προσώπου.

Beautiful Healthy Skin

Μια θεραπεία που αναστρέφει τη διαδικασία φωτογήρανσης και την πιθανή εμφάνιση κηλίδων από την έκθεση στον ήλιο. Αφού ρυθμιστεί το pH και η λιπαρότητα του δέρματος, γίνεται  πλήρης προετοιμασία του δέρματος του προσώπου ενάντια στην αρνητική  επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Anti – Gravity Lifting Facial

Το πρώτο παγκοσμίως face lift με προϊόντα που στοχεύουν στην αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου και στην αναστροφή της διαδικασίας γήρανσης των κυττάρων. Στρατηγικός στόχος της θεραπείας είναι η εν τω βάθει αναζωογόνηση του δέρματος και η εντατική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η βαρύτητα στην επιδερμίδα.